Миминик ООД
Продажба на авточасти и ремонт на автомобили в Карлово

За фирмата

     МИМИНИК ООД започва дейността си през 2000 г. с магазин за авточасти в гр. Карлово. Работи успешно с водещи вносители на българския пазар. Спечелва доверието на голям брой клиенти в града и затваря цикъла с построяванета на собствен автосервиз.

     Сервизът е създаден през 2000 г. и се намира на главен път Карлово - София. Състои се от три работни халета, магазин за авточасти, склад, офисна част и парк за автомобили.

     През 2013 г. става част от сервизната концепция EUROGARAGE, за верига от свързани с доставчиците сервизи, която в България носи името AUTOEXPERT. Тя е вече успешно развита в 17 държави с повече от 4800 обекта. Концепцията се базира от една страна на целта, да се предостави на потребителите по-висок стандарт на услугите и от друга, да създадат условия, за партньорството на сервизите с дистрибуторите.

 

     На българският пазар има много независими сервизи, които разбират необходимостта от адаптиране на своя бизнес, към нарастващите изисквания на клиентите си и да търсят съвременни форми на управление.


     Автосервиз МИМИНИК извършва автомонтьорски услуги на автомобили. Предлагаме голямо разнообразие от авточасти на склад за почти всички видове леки и лекотоварни автомобили. Оборудван е с модерна техника и разполага с квалифициран персонал, който се грижи за качеството на извършваните услуги.

 

     Ние гарантираме добро обслужване и коректност към клиента!